Vilken Fredag!

Idag så har solen äntligen tittat fram! :) Dock inte alls lika varmt som i förra veckan, men jag klagar ändå inte, hellre sol än mulet :D Förmiddagen spenderades utomhus med en liten promenad för Ebbas skull och sen lite utelek hos mormor. Blåste såpbubblor som både Emil och Ebba jagade ;)

Till lunch slängde vi i oss pyttipanna med rödbetor och ägg. Emil åt som en häst! Efter lunchen gick vi ut så Emil fick sova i vagnen och vi knallade mot storheden. Där han jag strosa runt hejvilt innan Emil vaknade till liv. Han med en sväng på Rusta, Lindex, Coop, en cigg och läsk ute i solen på en bänk med världens goaste Ebba i knät (En riktig knähund är hon!) och sen till H&M. vaknade Emil, utanför HM medans jag surrade med Maria och Linda plus barnen :) Så han skrapade ihop närmare 1 timma och 40 minuter, inte dåligt! :) Ringde till Patrik som kom till storheden så vi kunde glida in på Biltema. Där handlade vi en cykelstol till plutt, ett lås till min cykel, nya lysen till bilen och hjullager. Efter det for vi till Ica Maxi där vi smaskade i oss mjukglass i solen, underbart! ;)

Väl hemma igen så slängde vi bara in allt i lägenheten och gick sen till mamma och lillebror. Där grillade vi färska hamburgare till middag och mös på! Riktigt trevligt som vanligt :) Patrik knallade sen hem och jag och Emil stannade i lekparken ett tag. Sen blev vi uttråkade så vi gick hem till Emma, Kate och Louie och hälsade på och där var vi tills klockan vart kvart i sju :) Då blev det hem, en dusch för plutt, plockade ihop i hans rum och sen sovdags. Han vart tyst på en gång! Tur för han det ;)

Nu är Patrik hos en kompis på Hertsön och dricker lite öl. Vi får väl se när han dyker upp? Antagligen inatt. Jag tar det lugnt här hemma med en cider bara för att det är så gott ;) Har plockat undan lite men ska fortsätta med det på ett tag. Tog mig bara en liten paus ;) Nu är det dags för en rök på balkongen.

Kommentarer
Postat av: maria

jaa kul o se er med. jätte längesen! :) barnen blev kära i ebba ;)

2010-05-28 @ 21:22:39
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/
Postat av: maria

ooh herregud! det är knappt så jag får iordning alla tre ungar till dagis kl 9 tre dagar i veckan :D så den stackars vovven skulle nog aldrig få gå ut o morgonkissa osv. jag tror våran familj är komplett nu. det finns inte plats för ngn mer som behöver uppmärksamhet :D

2010-05-29 @ 10:13:43
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0