Vad hände?!

Gud förbannat vilket underbart väder vi fick oss igår! Sommarvärme till tusen :) Dock så spenderade jag hela min dag inne på jobbet, men det gick bra iallafall :) Vi hade så lite jobb så varje timma då vi hade en 5minuters rast så tog vi närmare 15 minuter ute på balkongen, haha! ;) Så lite sol fick även vi :)

Klockan sex slutade jag och då brummade jag direkt till Måttsund där familjen var! Dom hade haft en riktig mysdag ute med lek, grillning och massa bus ;D Emil hade då varit störtnöjd hela dagen lång. Och trött var han också! Ebba likaså, springa ute hela dagen gör gott för Ebbson ;) Vi packade in oss i bilen och kom oss hem till sju. Var bara att fixa Emil inför natten och sen slänga han i säng, blev tyst på en gång!

Själv spenderade jag min kväll i soffan med ett paket glass ;) Supergott.

Idag är det inte alls lika kul väder kan jag ta och meddela folket om. Grått, trist och regn i luften. Men förhoppningsvis blir det kanonväder imorgon och på Söndag som dom lovat. Då ska jag minsann lapa sol!! ;) Och nu är jag ledig fram till Måndag, känns väldigt bra :)

Nu ska jag se på barnprogram med Emil. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0