Måndag.

Idag har det inte blivit många knop gjorda minsann. Man blir slapp och slö av det tråkiga vädret! Förmiddagen spenderade vi ute iallafall i nästan en timma. En promenad, lek i lekparken och kollat på traktorn här utanför. Traktor tittandet var uppskattat av Emil, dock så var väl varken jag eller Ebba särskilt roade. Men man måste ju offra sig också! ;)

Till lunch drog vi fram chili con carne från frysen, väldigt enkelt och smidigt! Då plutt tog sin vila passade jag på att diska, nöta dator och sen drog jag igång projekt rengöra alla galler till grillen! Lättare sagt än gjort. Den har faktiskt stått ute hela vintern så en hel del rost fanns där. Men med lite svinto går det frammåt iallafall! Så imorgon ska det införskaffas mera svinto (tog grannens idag) så jag blir klar nån gång.

Han Emil vaknade strax innan två och till mellis åt vi päron. Mm, så gott! :) Patrik trillade innanför dörren strax baki två så då drog jag ut Ebba på en liten kissrunda!

Kvällen har spenderats på jobbet i vanlig ordning. Patrik och Emil hade spenderat sin eftermiddag inne eftersom det regnat hela tiden. Dom har då lekt, badat och ätit. Sånt där som behövs göras! ;) Strax ska jag dra ut hunden för en sista kiss&bajs runda. Sen är det sängen nästa! Så trött, så trött.

Imorgon är det löning. Det var då verkligen på tiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0