Full fart hela dagen lång..

Men bra dag har det minsann varit! ;)

Blev en morgonprommis till dagis i regnet. Riktigt härligt var det, regnade inte alls särskilt mycket. Väl hemma igen tog jag tag i disken och plockade undan lite här hemma. Sen blev det en sväng på storheden där jag gjorde några stopp på Djurmagazinet (köpte hundmat, koppel, tuggben och grisöron, DYRT!), H&M och Ica Maxi. Väl hemma slängde jag i mig lite lunch och sen for jag och lämnade tilllbaka bilen till mamma (Patrik hade våran bil på jobbet). Jag och Ebba promenerade förbi A-K och sen vidare till dagis..

Väl hemma så hade även Patrik kommit hem. Så vid tre tiden drog vi vidare mot staden där vi strosade runt och köpte lite kläder till han Emil ;) Han fick sig 2 par t-shirts och 1 par shorts. Sen blev det en enkel middag på McDonalds och sen vidare till Intersport på storheden. Där hittade vi sandaler till Emil, perfekt! ;)

Hemma var vi igen just innan sex. Jag och Emil stannade ute ett tag och kollade på myror (jag vet, JÄTTEintressant ;) och sen in för att göra kväll. Då Emil somnat så drog jag ut Ebba en snabbis och for sen till Jonna :) Vi har surrat, sett tv, dippat morötter och såna roligheter :)

Nu är det dags för sängen, är helt färdig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0