Vad gör jag här?

Just i detta nu skulle jag egentligen behöva ligga i sängen och sova. Men nejnej, givetvis fastnar jag vid datorn som vanligt! Skjut mig.

Dagen har flytit på väldigt bra må jag säga! Väckte Patrik som såklart var seg på att dra sig upp ur sängen så jag passade på att diska medans han masade sig upp och gjorde sig klar. Bra att jag kan vara effektiv, skrika på Patrik och diska samtidigt! ;) Vi for då på Biltema först och köpte hjärnplugg (som jag så fint kallar dom) så att vi nu äntligen kan hänga upp spegeln i hallen plus fotoramen. Sen är hallen helt färdig och nog fan är det på tiden med tanke på att vi bott här i över 1 år och 4 månader. HAHA! ;)

Nåväl.. Fortsatte sedan våran handling inne på Willys. Och för en gångs skull så fick vi sjukt mkt mat med oss hem! Och inte alls så farligt dyrt vart det heller. Vi handlade 7 eller 8 påsar mat och det gick på 1500kronor. Brabra! :) Sen en snabbis på korvgubben där vi handlade med oss lunch hem. For hem, åt, packade upp varorna och sedan for jag vidare till dagis där jag hämtade hem plutt. Snabbt hem igen, duschade och for sen till jobbet. Puh, vilken energisk dag! Imorgon blir det nog minsann en lugn dag :)

På jobbet gick det superbra, känns bra! :) Körde hem Magnus och Sune efter jobbet, handlade tobak och for sen hem. Så nu har jag då hunnit med kvällsfika, se tv och har redan borstat tänderna! Så om tre sekunder så är det sängen nästa.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0