Trodde jag ja!

Godkväll.

Dagen har spenderats på jobbet, halleluja! Gick bra idag, slutade på 50% så jag är gode nöjd! ;) Klockan sju satt jag i bilen, full fart mot Luleå. Svängde av till Anne där jag gjorde ett besök under saxen. Luggen klipptes, äntligen! ;) Vi drog på Maxi en sväng och köpte snask, skjutsade hem Anne och for sen hem. Här vart det att plocka och dona och än är jag inte klar på långa vägar! Var så satans stökigt här så jag vet inte vad. Varför jag slutade plocka var pga Patrik, han tyckte att jag stressade för mycket och sa åt mig att sätta mig och känna lugnet, haha! Så så fick det bli, iallafall för denna gång ;)

Tog mig en paus från tvn och satte mig här en sväng. Mycket bättre, eller?! Ska strax bege mig tillbaka till soffan där jag ska svulla lite mer innan läggdags. Antagligen blir det en tidig morgon imorgon! :/

Nu är det konstaterat att Emil inte alls är frisk. Någon slags bakterie/virus har han i kroppen! När han är glad så är han gamla goa Emil, men så fort det inte går hans väg så rasar hela världen verkar det som. Och inte då att han blir arg, han blir helt knäckt! Gråter, skriker och grinar. Nu tror säkert de flesta att jag pratar om trotsen, och nej det är inte den! Den vet jag gott och väl hur den fungerar så den är det då inte! Jag lovar! :) Även ikväll är har superhet, dock så är det bättre än igår men han är fortfarande varm. Och han har inte ätit nånting idag, ingenting! Välling morgon och kväll, det är allt. Hoppas det går över snabbt!

Just ju, soffan var det ju.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0