Lunka på, lunka på..

Vi har lång väg att gå..

Godkväll. Dagen har rullat på riktigt bra, en bra dag har det minsann varit! :) Blev lite käk framför tvn innan jag begav mig iväg vid halv två tiden. For på Dollarstore där jag impuls handlade. Men det var kul :) Dock så köpte jag inte särskilt mkt. Det jag köpte var ett gigantiskt påskägg, två små racerbilar och en traktor med släp. Med Andra ord så handlade jag åt Emil ;) Så dom bilarna plus traktorn ska han få i det gigantiska påskägget! Han kommer nog bli en lycklig kille han ;)

For och hämtade upp Anki och for på lite ärenden och då vi kom tillbaka strax innan halv tre så sov Emil fortfarande. Så han fick sova ett tag till. Han vaknade bara efter ett liter tag, så då packade vi hans saker och så bar det av igen. Men denna gång for vi inte hem, vi for till Jonna&Ellen där dom små fick leka och dom stora ficka surra! :) Så gott som det gick att surra, var väl mest tvungna att säga åt barnen att samsas om leksakerna, haha! ;)

Var hemma till klockan fem så då stekte jag blodpudding åt plutt och han åt som en hel karl! Om inte mer tillochmed?! Han verkligen älskar blodpudding med lingonsylt!

Blev lite bus här inne tills det var dags för ett bad och sen fick han gå och lägga sig. Han somnade innan halv åtta, skönt :) Kvällen har jag spenderat hos Moa ute i Ersnäs! Trevligt och kul att träffa många bekanta ansikten men som det var år och dar sen jag träffade sist. Så det var ju kul :) Kom mig hem vid tio snåret och sen dess har det inte hänt mycket. Ska nu gå och vika tvätten som har stått i vardagsrummet i flera dagar, haha.

Imorgon är det jobb, igen! Helgerna går så satans fort. Inge kul! :(
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0