Dödsdom eller ej?

Godmorgon gott folk.

Emil gjorde först morgon klockan tre i natt! Nu är det tillbaka på gamla spår.. spelar ingen roll vilken tid han vaknar men när han vaknar så ska han göra morgon och vägrar att somna om! Dock så tror jag att han lyckades somna om denna gång i våran säng (Jag har då sovit iallafall, haha) för nästa gång jag blev väckt av honom var klockan halv sju, då klev vi upp!

Lämnade plutt på dagis halv nio och klockan nio befann jag mig hos tandläkaren. Var skitnervös över att jag skulle ha miljoner utav hål, så mycket läsk och godis jag trycker i mig! :/ Men som tur var vart det ingen dödsdom, puuh! Hade ett hål och så har ju min gamla rotfyllning gått sönder för ett x antal månader sen (som jag givetvis inte gick och kollade upp) så den räknades också som ett hål. Så två hål allt som allt, helt ok enligt mig! Tecknade nu även ett nytt abonnemang så jag slipper betala då jag väl är där, skönt som tusan. Har inte haft något abonnemang på två år så nu var det på tiden ;)

Kom mig hem strax innan tio, gick ut med hundarna (Hjalle är här) och har nyss ätit frukost. Nu ska jag en sväng på Ica Maxi och handla en traktor åt Emil och sen vidare till Jenny och Loke för att kolla in deras nya lägenhet. Spännande! :)

Kommentarer
Postat av: Tessilione

Hej jo jag skaffade en blogg :P det verkade kul :) Hur mår lill plutten eran då?

Ha det fint /kram therese

2010-03-03 @ 22:03:31
URL: http://tessilione.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0