Ännu en dag med sjukdom.

Natten gick så bra som den kunde gå. Jag har sovit hela natten fram till 06.15 då Emil vaknade. Givetvis har han bökat och stökat runt i sängen inatt (enligt Patrik) men som vanligt sover jag som en stock så jag märker ingenting!

Vällingen ville han inte ha imorse! Lite vatten och lite festis men inte alls särskilt mycket. Han har varit väldigt grinig och klängig på förmiddagen, inte alls på bra humör! :( Jag vet att han är hungrig.. han har bett som en smörgås idag och även efter lunch, men inte ätit något av det. Så fort han fått in något i munnen så säger han aj aj aj och spottar ut maten! Mammas hjärta :( Såg idag att han även fått blåsor på insidan av kinden, usch! Kan inte alls vara behagligt med sån skit i munnen :(

Emil tog sig iallafall en vila i soffan på dagen! Dock så var han riktigt ledsen då han vaknade. Om det hade med munnen att göra eller om det var något annat har jag faktiskt ingen aning om, men ledsen var han! Nåväl.. Vi tog oss ut där vid halv två - två tiden och in kom vi igen halv fem! Supernöjd kille när han fick komma ut! :) Vi har då promenerat med Ebba, varit i tvättstugan TVÅ gånger, gungat lite, kollat på grodyngel hos grannen och så hälsade vi på mormor en sväng. Mat har han dock inte ätit men lite coca cola och festis har han fått i sig! Jag blir så förvånad över vart han får all ork ifrån? Han har ju varit utan mat nu i nästan en hel vecka! Superkrafter verkar han ha! Och inge gnäll alls gar det varit nu på dagen, jävligt skönt! ;)

Nu kollar plutt på tv och jag sitter här. Pappa Patrik är på jobbet och Ebba sover. Ska försöka få i han nå att äta strax. Sen går vi väl ut en snabbis innan han ska sova, det blir nog bra!

Vi får väl se hur kvällen blir. Bra kan vi ju hoppas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0