Tystnad.

Godmorgon.

Känns väldigt konstigt att vara ensam hemma. Var nästan 2 veckor sen Emil var på dagis sist eftersom han var sjuk förra veckan så jag har ju blivit van med att ha honom hemma! Men kan ju även erkänna att det är väldigt väldigt skönt att vara själv för en stund ;)

Nedräkningen är påbörjad (för ganska länge sen faktiskt, haha) inför min kommande semester. Jobbar den här veckan och nästa, men sen är jag ledig! Långledig faktiskt :) Kommer ha semester i 6 veckor och 1 dag ;D Känns helt underbart!

Tanken var att vi skulle åka till Gävle Måndagen den 5 Juli. Men eftersom jag då ska på möte angående skolan så åker vi dagen efter istället. Och det spelar ju faktiskt ingen som helst roll för vi har ju ingen superstress att komma hem till något speciellt datum. Har ännu inte bestämt hur länge vi blir borta men mellan 1-2 veckor iallafall. Lovely! ;)

Nu ska jag göra ett ryck och plocka undan lite här hemma samt damsuga och skura! Sen har jag tvättis klockan tolv också. Nya härliga sängkläder ska på också! :)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Moa

Blir fasen att beställa , kan inte hålla mig :)

2010-06-22 @ 10:10:24
URL: http://moanystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0