Kan det ha vänt?!

Som jag skrev tidigare så har Emil varit på relativt bra humör idag. Vi gick ut igen där vid sex tiden, tog oss en promenad till Statoil där jag köpte hem lite läsk. Frågade Emil ifall han ville ha en korv med bröd, bara för att, och han sa ja (som han alltid gör även fast han inte vill ha). Och dra mig baklänges, han åt lite korv och gnällde inte ens över att det gjorde ont!! :) Sen stannade vi till i lekparken för Emil ville gunga. Mycket piggare kille som sen glatt promenerade hem vilket inte hänt de senaste dagarna, då har han bara suttit och tryckt i vagnen! :)

Vi gick in och det vart skrik kalas då vi gick in på toaletten för att byta blöja! Han är så van att få en supp varje kväll då han varit sjuk och han verkligen HATAR det. Men idag så slapp han det eftersom han varit så pigg under dagen. Gjorde sen välling åt honom och den åt han fan! Peppar peppar! Inte riktigt all välling men väldigt mycket! :) Sen frågade han även efter nappen vilket han inte har kunnat ha de senaste dagarna. Tanken var att försöka sluta med nappen.. Men då han åt välling så tjatade han efter nappen och jag sa till honom att han skulle få den om han åt mer välling, vilket han gjorde. Så någon slags belöning måste han ju få! ;) Ingen panik att ta bort nappen ännu, bara den är borta innan han fyller tre.

Lyckades även lägga honom i hans egna säng nu ikväll, det har han inte heller gjort de senaste kvällarna. Och det vart då inte mycket till protest. Nu ligger han fortfarande vaken och snurrar och har sig. Förhoppningsvis somnar han snart!

Får man hoppas, kan det verkligen ha tvärvänt?! Jag håller mina tummar och tår! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0