Helvetesnatten! Kändes så iallafall.

Blev inge utelek igår efter middagen. Istället packade vi in oss i bilen och for till Maxi och handle lite. Är ju som alltid bra! ;) Sen när vi väl var hemma, typ halv sex, så tog jag och Emil oss en kort promenad med hundarna till huset för att se hur det hade gått för pappa med min cykel. Som han fattade så var det inga problem med den och jag kunde minsann cykla på den! ;) Så här någon dag ska jag montera upp cykelstolen till han Emil så vi får oss ett premiäråk nån dag ;)

Nåväl.. Barnet la sig klockan sju och allt var frid och fröjd! Tog en lugn hemmakväll i soffan och såg en film. Patrik han gå och lägga sig före mig (han började jobba fem imorse) och jag kom mig i säng strax efter elva. Inte sååå sent ändå. Men Emil, han vaknade minsann halv fyra och skulle inte sova nå mera!! Helvetes jävla skitunge. Får man säga så? Jo, det får man. Iallafall då klockan är så tidigt och barnet skriker och slåss! Gjorde han iallafall en välling vid fyra och hoppades på bättre lycka. Hmpf! Kvart i fem var vi uppe, tjoho! Då Emil vaknade halv fyra körde jag in Patrik i Emils rum så han åtminstone kunde få sova till halv fem utan en Emil som hoppar på honom! Kan tänka mig att han var nådigt trött imorse. Det hade då jag varit!

Jag däckade på soffan och vaknade till liv just innan åtta. Då hade Emil bajsat. Då vet han minsann att man ska säga till. Bra jobbat plutt! Nu har vi då ätit frukost och Emil leker med en motorcykel. På nå tag tänkte jag dra på oss kläderna så vi kan ta ut odjuren på en morgonprommis. Det kommer dom nog uppskatta ;) Till lunch kör vi på potitsbullar, lingonsylt och bacon. Så jävla gott! Och sen SKA Emil sova, så är det bara.

Nu ska jag se vad hulliganen sysselsätter sig med! :)

Kommentarer
Postat av: jonna

fyyyy fan! stackare!!!!

2010-06-07 @ 10:14:38
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: sanna

ja, det tycker jag med. fast jag skulle helst vilja ha ett litet syskon typ... nu :) fast å andra sidan har vi inte testat på vardagen med dagis och vabbande osv ännui, så vi kanske ska göra det först ;)

2010-06-08 @ 08:18:15
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0