Utelek, feber och bilbingo.

Gokväll.

Vart en massa utelek på förmiddagen med A-K plus barnen. Alltid lika trevligt! ;) Till lunch slängde vi i oss grillkorv och potatis mos och sen fick Emil gå och vila. Jag sysselsatte mig med det vanliga, diska! Måttligt less på den eviga disken.. Längtar verkligen efter en diskmaskin! Kanske man ska slå på stort och införskaffa sig en diskmaskin framöver? Vi får se :)

Blev en promenad med familjen då Emil vaknade. Gick ner till vattnet så Ebba fick bada och sen vidare till affärn så Emil fick sig en glass :) Väl hemma igen så for Patrik på Maxi och handlade lite inför middagen, jag körde ut Emil och brorsan till lekparken och själv så tog jag mig en skön och efterlängtad dusch :D Till middag grillade vi färska hamburgare, gott! :)

Emil åt ingen middag alls idag, han bara dummade sig! Slängde in han på hans rum eftersom han inte kunde bete sig och självklart blev han ledsen, som vanligt. Öppnade dörren och frågade ifall han sulle vara snäll? Ja sa han också fick jag mig en kram! Men då märke jag att han var skollhet!

Ojsan hoppsan! Nu är jag tillbaka efter en sisådär 20 minuter, Emil spydde! :( Han spyr nästan alltid han får feber, usch! :( Denna gång så var det extremt lite så det knappt märktes, skönt. Men det kan ju komma mer, vem vet?! ;/

Nåväl, han var iallafall skollhet så jag kollade tempen på honom och han låg då på 39,9 grader. Mammas lillhjärta! :( Så resten av eftermiddagen spenderade han i soffan med täcket och kollade på barnprogram.. Emil hade slocknat som en stock redan halv sju berättade Patrik. Jag for hemifrån redan kvart över sex för jag skulle minsann på Bilbingo med Helena! :) Det var ju faktiskt kul. Dock så vann vi ingenting men ganska nära var vi ibland! :P Kanske vi ska åka på Måndag igen, då är det tydligen final i Antnäs med mycket högre vinster! ;D

Bilbingot höll igång i 2½ timma så jag var hemma igen kring tio snåret. Så sen dess har jag inte hunnit göra så mycket förutom att sitta här och torka spya. Superkul.

Nu ska jag ta det lugnt i några sekunder och sen går jag nog och lägger mig. Kan bli en jobbig natt tyvärr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0