Fredag hela dagen.

Dagen har gått i lugnets tecken. Förmiddagen spenderade jag, Emil och Ebba ute i det soliga (men KALLA) vädret. Lekte i lekparken och mös på. Dock så blev Emil ett monster och ville inte alls lyssna så då gick vi in, med våld! Haha. Tur att jag än så länge är starkare än honom ;)

Till lunch fick han resterna från gårdagens middag, sen fick han sova! Själv så passade jag på att diska och bara slappa i soffan. Just före tre kom vi oss ut för att ta en promenad med Ebbs. Måste verkligen komma igång igen med mina promenader, på tok för slö har jag blivit! :/ Nåväl.. Vi gick även förbi huset en sväng där de nya var på väg att flytta in.. Kändes väldigt jobbigt att se faktiskt! Trodde inte det skulle vara så jobbigt som det faktiskt var.. Försökte även förklara för Emil att mormor och morfar numera inte bor där och att vi inte kan gå dit längre! Han höll med mig på allt, men om han förstod vette tusan! Det tror jag inte, men han lär ju märka det förr eller senare..

In kom vi igen till tjugo i fyra så då vart det en dusch för mig och sen for vi allihopa (förutom pappa som är i Stockholm) till Baan Thai och åt middag. Förbannat gott var det! :) Dock så är jag fortfarande spymätt, hoppas det släpper innan läggdags. Jobbigt att sova då man är på väg att spricka!

Nu är mamma iväg och hämtar Patrik från Hertsön, jag nöter dator för stunden och Emil&Ebba sover.. Imorgonbitti kommer pappa hit med tåget så han och mamma kan bila ner till Stockholm nån gång efter lunch. Kul att hinna se honom en sista gång iallafall. (Låter som att dom ska flytta hur långt som helst, haha. Men det lär ju dröja ett tag innan vi träffar dom igen!)

Nu ska jag slänga mig i soffan och invänta resten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0