Torsdag morgon.

Klockan är snart sju och Lisa är pigg! Hur ofta händer det? :) Jag lyckades gå och lägga mig lite tidigare igår än vad jag gjort de senaste dagarna/veckorna. Kom mig i säng redan kvart över elva, det kändes bra! :) Upp klev vi klockan sex och nu sitter jag här efter ett blöjbyte, vällingvärmande och lite tv-tittande..

Idag då Emil är på dagis så ska jag minsann städa! Nu är det ett måste. Så idag blir stora städdagen! :) Sen då vi hämtar Emil från dagis halv två så ska även Kevin följa med oss hem! :) Erbjöd mig att ta med honom hem så han slipper vara på dagis så satans länge idag, då kan han och Emil busa här istället plus att han får middag i tid! ;) Så det blir skoj!

Annars händer ingenting särskilt i mitt liv just för tillfället. Imorgon ska vi mest troligt åka till Bodens badhus med Anne, Joni och Kevin efter att ungarna har vilat. Hoppas det blir av för det skulle vara superkul! :) Vi var ju där i somras men nu är barnen ännu större så jag chansar på att det bara blir roligare och roligare ju äldre dom blir :) Tillochmed Patrik ska med, kors i taket! ;)


Nej du. Om man skulle ta och göra iordning lite frukost? För då kan jag börja städa direkt jag kommit mig hem och inte dra ut på tiden med att äta frukost framför tvn för då fastnar jag bara :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0