Godmorgon.

Blev inte att jobba igår. Tog för första gången ut Vård av barn. Patrik mådde inte alls bra så jag stannade hemma med Emil så att han fick vila.

Blev iallafall att vi for och handlade då plutt hade vaknat. Sen var vi hemma och mös på. Till middag gjode Patrik fläskfilégryta med ris till, supersmaskigt! Dock så åt Emil enbart ris och sås, men bättre än ingenting ;) Klockan fem var jag (plus Emil och Ebba såklart!) så rastlös så vi gick ut. Vart en lite längre promenad och sen en massa bus i lekparken för både barn och hund. Tillochmed Ebba åker i rutschkanan, haha! ;) In kom vi oss närmare halv sju så vi var ute ganska länge ändå :)

Väl inne vart det lite städning av Emils rum så det såg någorlunda ut. Sen vart det blöjbyte, pyjamas, tandborstning, välling och sen sängen! Tyst vart det på en gång. Blev en lugn kväll hemma i soffan med olika tv-program. Ett utav dom handlade om tjocka barn. Så tjocka att dom inte orkade leka.. Dvs springa, hoppa och simma, med mera. Var riktigt hemskt att se! Barn ska ju leka, det är ju de som är hela grejen med att vara barn?! Då leker man mest hela tiden och har superskoj. Som tur var så började det gå bra för alla barnen så jag hoppas familjerna fixade det där, annars är det synd om barnen! :( Nåväl, nog om detta.

Imorse vaknade Emil strax efter fem, puuh! Upp och hoppa. Såklart så somnade jag på soffan som vanligt men plutt hade skött sig bra. Lite småhyss hade han gjort men ingenting farligt, bara massa svammel, haha! ;) Emma och en utav valparna kom förbi en snabbis där vid åtta. Emil klappade på den lilla valpen och tyckte den var superkul :) Dom stannade inge länge eftersom vi skulle till dagis halv nio, men ett kort besök är ju bättre än inget besök alls ;)

Nu ska jag ta mig lite frukost och sen var det tal om en promenad till Willys och tillbaka med Emma och Louie?! Skönt att ha någon i närheten som jag kan promenera med, någon som också vill bränna lite fläsk! Haha :D

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0