Efterlängtat.

Gokväll.

Dagen har varit lugn och skön, precis som jag ville ha den :) Morgonen började dock lite tidigt, redan halv sex var vi uppe. Men men, bara gilla läget! Halv nio lämnade jag plutt på dagis och for till Tessan. Där satt jag och surrade med Tessan och Fia (plus Fias lillkille Elvis ;) och sen gick vi vidare till fiket här i centrum där vi åt frukost :)

Efter frukosten/lunchen/middagen så for jag till stan och tankade och sen hem igen! Jag och Ebba gick förbi hos mamma där jag strök mina gardiner. Så nu äntligen ser det ut som ett normalt hem här igen! No more julpynt! ;) Satt hos mamma ganska länge och surrade så då vi kom hem han jag bara hänga upp gardinerna och sen ta bilen (Åååh, jag som tänkte gå!) till dagis så jag skulle hinna i tid. Kom dit exakt halv två! :) Idag hade både Emil och Kevin fått för sig att man skulle slicka på saker utomhus, så givetvis hade båda två fastnat! Vilka tokbarn vi har Anne, haha! Nåväl, det hade då gått bra för bägge två.

På jobbet har det gått rätt så kasst. Är slutet på projektet nu, så förhoppningsvis så blir det bättre nästa vecka. Antingen om vi får fler kundkort eller om det blir något annat projekt? Det återstår att se.. Nu är jag iallafall ledig tillochmed Söndag, det känns superbra! :)

Nu är min tanke att jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig. Det låter bra tycker jag!

3 hela dagar har gått. Bra jobbat Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0