Uttråkad är bara förnamnet!

Uttråkad till tusen, exakt så känner jag nu. Om jag ska vara helt ärlig så har jag kännt så nu i några dagar. Att så mycket i mitt liv kan kretsa runt bilen?! Tänk vad sjukt egentligen.. Men så är det, utan bil är jag handikappad. Tar mig inte ens till jobbet! Tacka vet jag Lotta som jag kunnat åka med :) Men nästa vecka, hur gör jag då? Lotta börjar nämligen att jobba dagtid så då måste jag ta mig på något annat sätt. Hoppas till gudarna att jag kan få snika skjuts med grabbarna från stan om det nu finns någon plats i bilen. Jag håller tummar och tår!

Dagen har varit lugn. En skitkall dag har det varit och vi har bara varit inne. Efter Emils vila så promenerade vi till Emils mormor och morfar. Lämnade plutt där och for med pappa och handlade på Maxi. (Inte ens handla kan jag göra utan bil, usch!) For även förbi Dollarstore en sväng och handlade sockar till Emil. Deras halksockar är fanimig bäst! Och till ett väldigt bra pris också, 3 par för 50 kronor! :) Sen vart det middag i huset, renskav med potatismos och lingonsylt. Jag är ju inte så förtjust i den maträtten, men lite fick jag i mig iallafall.

Plutt sover sen ca 2 timmar tillbaka. Själv så har jag diskat och plockat undan. Nu är jag ännu mera uttråkad och sugen på en massa massa gott. Synd bara att jag inte har nå gott hemma :( Imorgon är det jobb på schemat, 13-19. Förhoppningsvis går dagen snabbt.

Nu ska jag vara social med Patrik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0