Roadtrip baby!

Sen kväll som vanligt. Typiskt.

Blev en god lunch på Waldorf idag med Jenny. Alltid lika trevligt i hennes sällskap! :) Sen for vi en sväng förbi Barnens Hus och strosade och sen for vi åt varsitt håll. Jag brummade direkt till dagis och hämtade plutt. Han hade varit lite gnällig idag och inte alls sovit länge! Han mår nog inte helt hundra även fast han bara är snorig :(

Hemma blev det mys och bus till närmare halv fyra. Då packade vi allihopa in oss i bilen och for till Mjölkudden där det bjöds på middag. Gott som vanligt! :) Emil fick en traktor av farmor och Björn. Han blev så lycklig så! Traktorer är nog topp ett på listan för närvarande ;) Han lekte med den hela eftermiddagen och kvällen. Den skulle då prompt vara med vid middagen och den skulle också med hem! Så var det bara. Enligt Emil såklart. Traktorn fick följa med hem och allt var frid och fröjd :) Här hemma blev det ett bad för lille Kalmdal och sen vart det sängen redan kvar/tjugo över sex. Han var såååå trött.

Själv har jag socialiserat med Anne som varit förbi en sväng nu på kvällen. Såg på tv och surrade, precis som vanligt! :) Imorgon blir det en tripp till IKEA, ska bli superkul! Dock ska jag absolut inte handla nå mycket alls, (så säger jag alltid) bara lite småprylar om vi hittar nå skoj :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen sova. Kan hända att det bir en supertidig morgon, det vet man aldrig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0