Måndag kväll.

Dagen har rullat på bra..

Klev upp klockan nio. Tog det lugnt och mös med Emil :) Till lunch gjorde vi tacos, typ det enda vi hade hemma, haha! ;) Men gott var det då. Emil fick sen sova och jag slappade i soffan. Närmare halv två kom Helena, Emma och Wille förbi på besök. Emil vaknade precis då dom kom, bra timing :) Helena hade med sig gobulla som vi smaskade i oss, väääldigt uppskattat av både mig och Emil ;)

Vid tre tiden for dom hem och farmor Anki kom hit och kollade Emil medans Patrik skjutsade mig till jobbet. På jobbet har det gått relativt bra. Hade kunnat gå bättre, men även sämre också! Hem kom jag mig strax efter halv tio och just efter tio ringde Anne så jag följde med henne en sväng med bilen. Vi köpte cigg och hämtade hennes nycklar som hon hade glömt på jobbet.

Kom mig hem för ett litet tag sen, är trött till tusen. Ska alldelens strax gå och sova så jag orkar upp imorgon! Men först ska jag plåstra om Ebbas ben. Hon har nämligen gjort sig illa. Men när, var och hur har jag ingen som helst aning om?! Märkte det imorse efter att vi kommit oss in efter hennes morgonkiss. Ser ut som att någon har skalat hennes ben, en ganska stor (enligt mig) hudflisa hänger och det är ett öppet sår! :( Men hon verkar iallafall inte lida utav det. Så vi rengjorde och plåstrade om henne sen så hon inte kunde slicka på det. Och nu ikväll då jag kom hem efter jobbet så har hon fått lufta litegran så nu är det dags att plåstra om igen! Stackars Ebba :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0