Jag är hemma.

Jag blev hemma idag. Ringde in och frågade om jag fick ta ledigt och det fick jag. Supersnällt! :) Då jag gick hem från dagis ringde Lotta upp (Seg jäveln som sover hela dagen lång, hehe!! ;) och sa att hon skulle till jobbet men då var det försent. Hade ju redan tagit ledigt, så då var det lika bra att stanna hemma tyckte jag.

Direkt vi kom oss hem från dagis så for vi till Mjölkudden där det bjöds på middag. Korv med potatismos, simpelt men gott! :) Halv fyra åkte Björn och Patrik till Djursjukhuset här i Gammelstad, Heavy avlivades :( Han var gammal och grå och hade inte alls samma energi som tidigare. Vila i frid!

Nu har vi kommit hem sen en liten stund tillbaka. Emil ska jag börja göra redo för sängen snart, men först ska vi klippa hans klor (ja, jag säger klor) för nu börjar dom vara jättelånga! Själv så tänkte jag väl ta en lugn kväll, finns tyvärr inte så mycket att sysselsätta sig med. Får se om jag kanske hälsar på någon?

Imorgon for vi hundbesök, Hjalle ska vara här på dagen. Kul för Ebba med lite sällskap, mindre kul för Hjalle som tycker Ebba är pain in the ass! Haha ;) Men det går bra, de gör det alltid.

Ha en trevlig Torsdag kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0