Inte så aktiv..

Nej, jag har inte varit så aktiv här, men nu får ni en uppdatering iallafall ;)

Fredagen vart det Leos med Jenny och Jonna plus barn. Alltid lika roligt ;) Barnen busade, vi surrade och så vart det en lunch innan vi for vidare. Jag och Emil for hem och hämtade vagnen och hunden och for sen vidare till Björx där vi tog oss en promenad med Jenny och Loke plus hundarna. Emil sov i vagnen under tiden men vaknade direkt vi kom hem till Jenny. Vi gick in och det bjöds på fika och glass. Emil åt glass, väldigt mycket glass! ;) Men ibland får man. Väl hemma igen så fick han Emil pannkaka till middag. Vart lite mys och bus och sen fick han sig ett välförtjänt bad, lortgrisen min! ;) Själv så spenderade jag en del av kvällen hos Anne.

Lördagen började med en skön sovmorgon till strax efter nio. Patrik och Emil gick upp halv sju tror jag? Väl uppe så gick jag, Emil och Ebba ut en snabbis. Planen var att gå till Statoil och tillbaka för att köpa mjölk till lunchen, men så mötte vi Emma, Henrik, Kate och Louie så vi surrade på med dom och Ebba han börja frysa (som vanligt!) så jag fick lämna henne hemma innan jag och Emil gick till Statoil. Till lunch fick det bli palt. Givetvis så ville inte Emil sova denna dag heller, men jag vet att han verkligen behövde det. Så vi alla drog på oss kläderna och gick på en promenad. Givetvis somnade plutt. Kom oss in halv tre och klockan tre fick vi liv i gossen. En relativt kort vila vart det, men han skulle ju kunna somna på kvällen också.

En massa innebus vart det fram till middagen. Till middag gjorde vi (LÄS; Jag) korvstroganoff och ris, väldigt uppskattat av Emil :) Vi åt tills magarna var mätta och belåtna. Efter middagen drog vi på oss alla kläder igen och gick ut på en promenad. Denna gång fick Emils traktor följa med ut så att han skulle hålla sig vaken hela promenaden! Vi gick till Ica där vi handlade mjölk, ägg och mjöl. Gissa vad jag ska med det till? HEHE ;) Väl hemma igen så stannade vi här ute och lekte ett litet tag, sen gick vi in och gjorde kväll för Emil...

Jag och Suzie promenerade hem till Anne vid halv åtta. Där såg vi på Melodifestivalen, drack en cider/öl och åt en massa snask! Surrade gjorde vi såklart också, mest utav allt ;) Hem kom jag mig strax innan tolv så då var det raka vägen i säng för mig. Var så jäkla slut i både kropp och knopp! Kommer inte ihåg vad klockan var då jag somnade men tror inte det tog länge alltså, haha :)

Idag gjorde Emil morgon kvart i sju, en hel okej tid för mig. Lite trött och sliten är jag, men thats life! Idag får vi se hur jag gör. Om jag far och jobbar (vilket verkligen skulle behövas om jag tittar i börsen!) eller om jag ringer och tar ut en till semesterdag?! Hm.. får se hur jag gör. Klockan är inte så mycket så ingen panik ännu. Måste diskutera med Patrik också. Sådetså!

Nu ska jag vara social med plutt. Han ser lite less ut. Vi ska blanda pannkakssmet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0