Ett tag sen nu..

Hela två dagar sen jag skrev sist! Länge sen ;)

På Tisdag kväll på jobbet började jag må lite konstigt, magen bubblade och jag mådde illa :( Som tur var så slutade jag precis då så åkte hem och jag gick la mig på en gång! Tänkte att jag kanske mådde illa utav trötthet? Hade ju ändå klivit upp halv fem den morgonen. Illamåendet fortsatte så Patrik fick kliva upp med Emil på Onsdagen. Vi bytte av halv sju (Emil klev upp tidigt som FAN!) och jag mådde fortfarande skit. Gick till toan några gånger och trodde jag skulle spy, men det gjorde jag aldrig som tur var. Blev heller inge dagis för Emil igår, orkade inte gå dit i kylan och med ett jävla illamående. Blev iallafall hemma från jobbet och jag låg i soffan tills klockan vart närmare tre! Mådde bättre mot kvällen men ändå inte helt bra..

Idag klev vi upp strax baki fem. Tror jag blir hemma från jobbet idag också, mår fortfarande väldigt konstigt. Känns som att det kan vara nå magsjukevirus som spökar i kroppen. Jag och Emil trotsade kylan och gick till dagis. Kallt men friskt och skönt! :) Mår mycket bättre nu efter en massa frisk luft :) Ska strax ta ut hunden och sen blir det lugna puckar, vika lite tvätt och dylikt innan pojken ska hämtas.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Maja

Tack för det:) Antar att det är Emma som skvllrat..?:)Om bloggen alltså, jo har försökt hålla det lite hemligt men nu har ju nästan halva tiden gått så :)Jag pluggar, men har praktik nu på Luleå Näringsliv..grymt kul! Men nu e jag hemma har vart sjuk 2 veckor =/.. hur har ni det?? Kram kram

2010-02-18 @ 15:27:41
URL: http://lazina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mm, visst har jag?:) Nja, ingen aning bara haft feber,förkyld,huvudvärk och väldigt ont i magen!

2010-02-19 @ 17:22:05
URL: http://lazina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0