Ebba 3 år.

Idag fyller världens bästa hund år! ;) Hela 3 år blir våran Ebba. Tänk så fort tiden har gått, vi har snart haft henne i 3 år och jag kommer fortfarande ihåg dagen vi hämtade hem henne (11 April 2007) som om den vore igår! Mammas guldklimp, min första bebis! ;)

Dagen idag har varit bra. Fick sovmorgon till halv tio, ruskigt skönt! :) Emil sov då jag klev upp, han hade däckat redan halv nio. Kanske inte så konstigt eftersom han och Patrik klev upp strax efter fem. Plutt sov iallafall till klockan tio, då gjorde vi pannkakor till lunch och sen tog vi allihopa en härlig promenad! :) Även Ebba har fått lyx lunch idag, pannakor och korv, haha! ;) Efter promenaden lekte jag och Emil här ute ett tag, plus att vi gick till Statoil och kollade på skotrar, (och köpte mjölk) som för stunden är världens bästa uppfinning enligt Emil ;) Sen gick vi in men här hemma var vi inte länge. For till Mjölkudden där det bjöds på middag, alltid lika gott :)

Ikväll fick Emil gå och lägga sig redan klockan sex! Han var supermegatrött redan klockan 3-4 tiden, men så tidigt kan man ju inte sova! Då blir det knas :) Än så länge har han iallafall varit tyst och förhoppningsvis sover han längre än till fem imorgonbitti. Drömma går ju! Själv så har jag sett filmen på trean ikväll och bara tagit det lugnt..

Imorgon står det tvätt på schemat, blev aldrig av idag så nu måste jag ta tag i det imorgon. Det luktar illa i badrummet från all skit! (Emils nerspydda sängkläder plus pyjamas) Annars blir det en lugn dag imorgon och sen jobb på kvällen. Det känns jobbigt att fara och jobba, har blivit så bekväm med att vara hemma för det har blivit mycket hemma nu dom senaste 2 veckorna. Endast jobbat 4 dagar utav 14, men skönt iallafall ;) Plus att det ändå är betalt (semester dagar) så det har ju inte skadat heller ;) Men nu är det jobb igen, full fart.

Borsta tänderna nu och sen sova!
Godnatt.


Födelsedagshunden på sin 3års dag! (Dock är inte bilden tagen idag)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0