Snart helg..

Godafton.

Blev lite shopping på stan igår, men bara liiite. Emil fick sig ett par superbarnliga plysch (??) byxor som var randiga och ett 5pack med sockar. Till mig själv köpte jag ett skrivblock till skolan, alltid bra att ha! Snart drar det igång, spännande! Jag och Suzie for och käka lunch på McDonalds och sen hem.

Eftermiddagen spenderade jag och Emil hos AnnaKarin med familj. Dom bjöd på middag, korvgryta, och trevligt sällskap :) Tusen tack för maten!! :D Kvällen spenderade vi såklart bara hemma, Emil sovandes och jag slappandes :)

Idag då plutt var på dagis har jag tvättat kläder och hallmattan. Sen han jag även med en sväng till storheden där jag införskaffade mig sockar och fingervantar. Är så satans kallt på mornarna! :/ Emil fick sig även en ny mössa, en lite varmare med fleece foder, från samma serie som vantarna från igår. Nu kommer han bli supergullig ;)

Eftermiddagen har jag och Emil spenderat tillsammans, bara vi två. VI har käkat middag, promenerat med Ebba, lekt i båda lekparkerna och såklart myst i soffan och sett på barnprogram innan läggdags! :) Ikväll har jag sysselsatt mig med att duscha och bara nöra dator. Inga måsten, skönt! :)

Nu ska jag vara social med Patrik som kom hem från jobbet för ett litet tag sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0