Om 2 dagar..

På Söndag är det jobb som gäller. Vill inte! Vill vara hemma forever and ever, haha ;D Men det går ju tyvärr inte.

Gårdagen vart riktigt lugn på förmiddagen. Då Emil var på dagis gjorde jag inte ett skvatt! Var bara hemma och nötte dator, såg på tv och tog det enbart lugnt. Tog en promenad till dagis med Ebba och sen hem fort för att dumpa hunden så jag och Emil kunde ta cykeln till Gränderna. Där var vi i stora lekparken med Sara + barnen och Katta. Satt och surra och fika och ungarna roade sig väldigt bra själva :) Jenny och Loke kom efter ett tag och hängde gäng i lekparken ;)

Klockan fem drog vi oss hemmåt. Jenny och Loke följde även med! Så det vart fullt ös medvetslös här hemma, haha. Emil och Loke var galna! ;) Men kul hade dom ju och det är ju de som räknas.. Jag och Jenny surrade och drack lite cola (inge kaffe, nejnej, cola blir bra!) medans barnen härjade.

Hem for dom vid halv sju ungefär så vi tog oss en promenad med Ebba då och sen in igen. Emil kom sig i säng till kvart i åtta och jag spenderade min kväll med att diska, plocka undan leksaker och allmänt röja. Resten av kvällen spenderade jag i soffan, framför tvn OCH datorn på en och samma gång! ;)

Idag har vi klivit upp halv sju. Tänkte ta mig en dumsigning strax, men väntar iallafall till åtta för att vara snäll med grannarna ;) Sen tar vi nog morgonpromenaden till Ica så jag kan köpa mig skurmedel. Det behövs! Sen får vi allt se vad vi hittar på efter Emils vila.. Var tal om att hänga med Emma iallafall?! :)

Nu ska jag minsann börja vika tvätten så nånting blir gjort, typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0