Kalas och tivoli..

Gokväll..

Om jag ska sammanfatta kort sen sist jag skrev så spenderade jag Onsdags kvällen hos Jenny och Fredrik med dom och Jocke. Spelade spel och hade svinkul :)

Torsdagen blev lugn här hemma till klockan elva. Då kom Moa och Jossan och plockade upp oss och vi for vidare till stan där Lulekalaset hade satt igång! Vi åt lunch på MAX och sen då jag fick Emil till att somna i vagnen knallade vi ner på tivolit så Jossan fick åka karuseller :D Blev inte så långvariga men det var ju kul ändå :) Väl hemma packade vi Emils saker och sen lämnade vi över lillhjärtat till farmor och Björne :)

Patrik blev hemma hela kvällen medans jag och Elina drog iväg på galejj ;) Kort och gott så hade jag en supertrevlig kväll med Elina. Riktigt kul måste jag säga! Så tack Elina för sällskapet :D Blev en tidig kväll också men skönt var det.

Idag så vaknade jag klockan elva och mådde som en kung! Ingen bakfylla alls, härligt :) Jag, Patrik och Ebba for en snabbis till stan där vi strosade några minuter och Patrik köpte lunchen som han längtat efter, Suovas ;) Direkt efter det så for till farmor där Emil var. Dock så skjutsade vi bara ut han till stugan eftersom dom inte har någon bilstol åt honom. Så i stugan spenderar Emil sin natt med farmor och Björne. Och lika glad är han för det ;D Så kul att se hur mycket han trivs av att vara där, känns inte alls jobbigt att lämna honom när han är så glad :) Mitt lilla godishjärta!

Själv så har jag sysselsatt mig med att fixa cykelstolen så nu är den på plats. Kanske tar en cykel tur med plutt imorgon. Första gången för honom! :) Hoppas han gillar det. Efter att jag fixat det så tog jag cykeln hem till Sara och ungarna. Vi satt i lekparken och surrade medans barnen roade sig själva :) Hem kom jag efter åtta så sen dess har det inte blivit många knop gjorda. Surrat i telefon och varit ute på kullen och kastat boll med Ebba tills hon stupade ;) Funderar på att ta mig en till cykeltur till Sara och kolla när hon tatuerar. Men får se om jag orkar?!

Nu ska jag iallafall på Statoil en sväng. Ha en trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: Sara

Funderar på om Max o Leia också ska få börja nästa vecka ..de behöver få komma o leka av sig lite ..framför allt Max ! :) De är ju bara 15 timmar/veckan .. Är Emil också det ?

2010-08-06 @ 22:54:01
URL: http://frunilsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0