Ingen storvinst denna gång..

Gokväll. Klockan är mycket och jag skulle VERKLIGEN behöva sova. Jag ska också göra det, alldeles snart ;)

Dagen har spenderats här hemma, inne som ute. Blev en morgonpromenad med Suzie och barnen till Ica och tillbaka. Sen vart det lunch och vila för plutt. Själv tog jag det jääävligt lugnt och bara slappade. Skönt! :) Eftermiddagen spenderade vi ute mestadels. Blev att leka i lekparken med Suzie och ungarna, promenad med Ebba så hon fick röra på fläsket men också bada :) Och lekt här ute på gården. En riktigt härlig dag :)

In kom vi strax efter fyra och plutt tog det relativt lugnt (så lugnt det kan bli med en toktrottsig två åring!) medans jag diskade och Patrik fixade maten. Kvart över sex lämnade jag hemmet och familjen för att spela lite bil bingo med Maja i Antnäs! :D Dock så vart det ingen storvinst.. Ingen vinst alls faktiskt. Men riktigt trevligt hade vi det! :) Hemma var vi igen till strax efter tio så ut med hunden och här sitter jag nu. Fastnat vid datorn som vanligt.

Nu är det sängen nästa men först borsta gaddarna! :) Och imorgon blir det bus med Jonna och Jenny + alla barn. SKa bli riktigt kul, kommer inte ihåg sist vi umgicks allihopa?! Så det blir bra! :D

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0