Världens sämsta natt!

Der här har varit den värsta natten på, jag vet inte hur länge! Usch vad tungt och jobbigt allting har varit. Och den här gången är det inte Emils fel ;) Gick och la mig i sängen vid elva.. Somnade kanske vid halv tolv? Kvart över ett vaknar jag av ett telefonsamtal. Nästa gång jag somnar till är en snabbis mellan halv tre och tre. Sen vaken igen, måste gå ner och öppna dörrhelvetet! Slocknar igen vid fyra och klockan fem vaknar Emil. Det känns som att jag är inne i  en dvala, helt borta i skallen! Som tur är så har vi bara myst i soffan sen dess så jag har slumrat till en gång eller två ;) Så kort och gott har det blivit 3½ timmas sömn inatt, knappt. Imorgon ska jag sova!!

Idag får vi se om vi hittar på allt vi tänkt oss. (Jag och Emil då såklart) Tänkte höra med Marie om vi kunde få komma förbi en sväng på förmiddagen innan ungarna ska sova? Hade varit kul :) Sen blir det hem så Emil får sova en liten stund och sen när han vaknar så ska vi kanske till staden och fika med Sara&Emma från jobbet. Trevligt :) Så får dom se Emil för första gången också, haha! :P

Nu kom Emil hit in och började precis spela gitarr, riktigt duktig kille ;) Ska slänga mig på soffan nu innan allt snurrar ännu mer! Vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0