Tisdagen är avklarad!

Godafton.

Morgonen började klockan halv sju. Inte så farligt tidigt men hade hemskt gärna sovit en timma till ;) Halv nio var vi på dagis där jag lämnade plutten och for sen hem. Började med projekt sortera-alla-kort-på-datorn-och-ta-fram-dom-som-ska-framkallas! Vilket jävla projekt! Eftersom jag inte framkallat några som helst kort på över ett år kan ni ju säkerligen räkna ut själva att det är grymt många kort som är i dumburken! Jag gick iallafall igenom 3 album (bara 12 album kvar, puuh!!) idag så ska nog fortsätta imorgon.

Just före halv elva gled jag och Ebba förbi Lulebokontoret där jag hämtade en ny toasitts. Desvärre så var det fel märke så måste tillbaka och byta! Nåja, kanske tar det imorgon om jag hinner? Efter det så for jag och Ebba till Karlsvik en sväng så hon fick springa av sig i skogen. Lycklig hund minsann! :) Sen hem och slappade lite till. Gick och köpte mig en riktigt god och nyttig lunch/middag (ironisk är jag, hoppas ni förstår det!) som bestod av nudlar! Efter maten knallade jag och Ebba till dagis och hämtade hem världens bästa Emil! :) Han blev jätteglad när jag kom, guldklimpen min.

Vi gick hem och roade oss här tills jag for och jobbade. Kvällen har gått bra, det är allt jag har att säga. Sökte även om att få jobba dagtid (dom ville att 3-5 personer ska börja jobba dagtid) så vi får se hur det blir med det. Jag vill ju verkligen jobba dagtid, men just på mitt jobb så kan det hända att jag hellre jobbar kväll. För det första så trivs jag så bra med arbetskollegerna, och för det andra så blir det längre arbetsdagar om jag jobbar dagtid men knappt nå mer pengar än vad jag får idag. Jag missar ju OBn då jag jobbar dagtid. Nåja, vi får se hur jag gör. Är ju inte ens säkert att jag får det jobbet heller.

Nu ska jag ta mig en rök och sen sova.
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0