Ny vecka, och sista veckan!

Hejhopp.

Här sitter jag nu i min ensamhet. Emil är på dagis och det är alldelens för tyst här hemma! Haha :) Riktigt tråkigt att inte ha plutten hemma. Vad ska jag då sysselsätta mig med om dagarna? :P Nåväl.. Idag ska han få äta lunch där själv så jag ska tillbaka och hämta honom halv tolv. Vilket är snart, typ :) Men då blir det tyst igen för då ska hab ju sova på en gång. Hmh!

Idag är det jobb igen. Jag vill inte, men jag måste! Emil ska vara med sin snälla farmor i eftermiddag. Ska skjutsa dit honom innan jobbet och sen tar dom bussen hit efter dom käkat middag. Det blir ju roligt för plutt :) Farmor Anki ska vara med Emil idag, imorgon och på Torsdag! Mormor ska vara Emil på Onsdag, för då är hon minsann ledig. Fan vad tur jag har som har dom! Det är inte alla som har den turen att någon kan ställa upp! Jag är lyckligt lottad faktiskt.

Det här är sista veckan (förhoppninsvis?) som Patrik är och jobbar i Sthlm. Ska bli skönt att få hem honom snart! Både jag och Emil längtar :) Har redan gått nästan 2 veckor sen han for. Tiden har gått jävligt fort faktiskt! Men snart är han hemma igen :)

Nu ska jag fixa lite innan jag beger mig mot dagis.

Kommentarer
Postat av: Nath

Du är duktig på att vara "ensamstående" Lisa :)

Tur att du har folk i din närhet som ställer upp, kram

2009-09-07 @ 14:33:38
URL: http://www.varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0