Jag ljög!

Har inte alls fått igång min telefon :( Eller.. jag fick den till att starta imorse men när jag var på jobbet så tog batterierna slut och den går inte att ladda! Tror det har blivit kortslutning nånstans pga vattnet? :/ Nåväl.. får söka vidare efter en telefon. Så nu är jag okontaktbar igen! Bara så ni vet..

På tal om något helt annat.. Gissa hur länge Emil sov idag? Halv tre väckte jag honom!! Annars hade han aldrig somnat ikväll. Så närmare tre timmar sov han, det är rekord! Men det gjorde honom bara gott tror jag. Det sägs ju att bästa medicinen mot sjukdomar (vet inte om förkylningar räknas in där, men det tror jag?) är sömn, och Emil har varit väldigt glad och pigg idag hela dagen mestadels. Och än så länge har han inte vaknat en enda gång ikväll, yeees! ;) Patrik behövde inte ens ge honom nässpray innan läggdags för han var knappt nå snorig alls. Skulle vara helt jävla underbart om det går över nu! :) Ska se om han vaknar nå ikväll, vaknar han inget ikväll och han är som sitt vanliga jag imorgonbitti så får han åka på Dagis. Annars blir han hemma!

Jobbet gick sådär idag, hade ingen bra dag alls kände jag. Hade världens huvudvärk och var supertrött, jag var som inte med i matchen så att säga! Men men, bättre lycka imorgon :)

Nu ska jag börja göra mig redo för sängen och hoppas på en lång oh skön sömn! :)
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0