Hjärndöd.

Gokväll.

På dagis hade det gått klockrent, han hade varit världens busigaste Emil (precis som man är van att se honom;) och han hade ätit supermycket och somnat på en gång. Skönt! :) Då jag hade lämnat plutten så for jag hem och fortsatte sortera foton, haha! Nu är det endast två album kvar så förhoppningsvis hinner jag få det här gjort under helgen :) Klockan tio promenerade jag och Ebbs till mamma och pappa. Surrade ett tag och sen for vi på Barnens hus där det blev shopping! Me like ;) Det vi fick med oss hem var en overall, vintervantar, 2 pyjamasar, 2pack nappar och en present till Vincent ;) Jag är då helnöjd!

Strax baki elva for jag förbi Anne en sväng så hon fick klippa min lugg. Nu kan jag se igen, jippi! Sen for jag hem och slappade. Jag och Ebba tog oss en promenad och hämtade hem Emil och sen lattjade vi bara på här hemma. Provade overallen också och den passade jättebra. Visst, den var väldigt stor men ändå inte för stor, så förhoppningsvis kan han ha den även nästa vinter. Det hade varit perfekt! ;)

På jobbet har det gått bra idag. Dessvärre hade jag en hemsk huvudvärk men jag överlevde som tur var. Nu är klockan mycket och jag ska gå och lägga mig, är sjukt jävla hjärndöd. Så känns det iallafall. Bara borsta tänderna som är kvar. Typ det jobbigaste! Haha.

Imorgon är det jobb igen, 12-18. Känns väldigt jobbigt men det är behövligt. Behöver alla kronor jag kan få! Patrik, Emil och Ebba åker till stugan imorgon efter Emils vila så jag far dit direkt efter jobbet och hämtar upp dom. Sen blir det bara en lugn och skön kväll i soffan. Det behövs kan jag meddela!

Godnatter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0