Fullt ös medvetslös!

Idag har jag legat i minsann!

Lämnade Emil på dagis klockan nio och for sen hem och åt frukost framför tvn. Härligt att kunna göra det, hehe ;) Direkt efter frukosten satte jag igång med att damtorka hela lägenheten. Tog kanske lite mer än en halv timma i mitt långsamma tempo, haha! Sen blev det en rastning av Ebba som också bestod av bus för henne. Vi mötte nämligen Bosse (en blandning mellan rottweiler och doberman) som kom lös och ville busa med Ebba. Ebba vet vem han är sen tidigare och hon var snabbt med på noterna! ;) Surrade med Bosses ägare ett tag och sen gick vi hem.

Väl inne hängde jag ut sängkläderna, plockade bort alla mattor förutom den stora i vardagsrummet, damsög, skurade och sen in med allt igen! Strax baki tolv var jag klar, skönt! :) Kvart i ett for jag och mamma till "stan" där jag fick mig ett vind/vatten ställ. Jättefint var det, helsvart och stilrent :P Rea var det dessutom, det var därför vi åkte dit :) Så istället för 1800kr betalade vi 799kr, inte dålig Rea! ;)

Väl hemma surrade jag lite med Maja här ute och sen tog jag och Ebba oss en promenad till dagis! Emil hade varit lika arg idag som alla andra dagar då det var sovdags, haha! Men till slut hade han somnat.. dessvärre sov han enbart 50 minuter, men men. Bätte än ingenting! Vi knatade hem och käkade lite mellis och sen gick jag och Emil ut på gården. Surrade med lite grannar och var i lekparken, han var då nöjd! :) Strax efter fyra fick han middag i magen och medans han åt passade jag på att diska och bädda rent i hans säng. Sen for vi på Ica Maxi och handlade lite nödvändigheter (LÄS; Onödigheter) och sen hem igen. Då vart det baddags för plutt. Han är inte lika intresserad av att bada längre, han kanske kan sitta i badkaret i 10 minuter, that´s it!! :)

Emil var extremt trött ikväll, men inte konstigt eftersom han hade sovit så lite på dagis. Han var så go när han satt för sig själv i soffan med pyjamas och napp i munnen och kollade på barnprogram. Såna stunder så kan jag inte annat än att le, han var så fin :) Nåväl.. vällingen slukade han i sig i ett naffs och före sju kom han i säng.

Själv så har jag tagit mig en skön dusch ikväll och nyss så bäddade jag rent i våran säng! Älskar att gå och lägga mig i en renbäddad säng då man är nyduschad! Finns inget bättre :P

Nu ska jag ta mig en cigg och sen slå mig ner i soffan och ha en egen liten myskväll :)
Imorgon kommer världens bästa Patrik hem! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0