Fredags mys!

Blev lite att plocka undan här hemma imorse, tro det eller ej! ;) Sen vid nio var Emil sur som satan och supertrött och stod och gnällde vid damsugarskåpet och sa: Uuuuuh! Ja, så låter våran damsugare enligt Emil. Plockade fram den så han skulle bli nöjd och snäll och i samma veva kom jag på att jag lika väl kunde damsuga lägenheten eftersom det såg förjävligt ut med all grus och sand! Sagt och gjort, lägenheten blev ren och fin :)

Promenerade sen i regnet ut med Ebbs och Emil till mamma. Där åt vi lunch och sen sa jag hejdå och for till jobbet. Idag har det varit en dålig dag på jobbet.. har inte alls gått så bra som jag ville. Men men, man kan ju tydligen inte ha flera bra dagar på raken, haha! :) Kom mig hem till halv sju och då hade mamma och Emil redan kommit hit. I vanliga brukar inte Emil vara så brydd när jag kommer hem, han donar på som vanligt, men idag vart han överlycklig! Jätteroligt :) Han spelade pajas och tjoade, haha!

Tog en promenad till Statoil och tillbaka och sen fick Emil gå och lägga sig strax baki sju. Trött kille kan jag meddela er om, han knappt lägga han i sängen så sov han!

Det blev middag för mig då plutt hade somnat. Sen så har jag plockat lite här hemma och sen blev det en efterlängtad dusch! Sen dess har jag bara surrat i telefon och inte gjort nå vettigt alls. Riktigt skönt faktiskt! :) Nu tänkte jag slå mig ner i soffan med min bäste vän, coca colan och en liten chokladbit :)

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0