Finally free ;)

Dagen är slut.. och jag likaså.

Fixade och donade på här hemma till klockan vart tolv. Inget samtal från dagis hade kommit så jag for iväg till Anne. Vi fikade upp tårtan och chokladbollarna som jag hade kvar och självklart blev det en massa massa surr ;) Kvart i två forjag till dagis och hämtade världens bästa Emil! Han hade varit snäll, som alltid ;) Men ännu en gång hade han varit riktigt jävla förbannad för han ville verkligen inte sova. Men det gick bra, han somnade tillochmed snabbare än igår. Och idag skrapade han ihop hela 1½ timma! Det är inte illa pinkat ;)

Vi for iallafall hem klockan två och tog ut Ebbs på en promenad. Lämnade sen hundkräket (visst får man säga så ibland?) hemma och for till Mjölkudden där jag lämnade av Emil. På jobbet har det gått rätt så jävla kasst idag! Tydligen kan man inte ha flera bra kvällar i rad :/ Nåja.. Bättre lycka på Måndag :)

Plutt sov så gott när jag kom hem. Han hade somnat i soffan kvart i sju, haha! Då är man trött :) Men det är ju klart att man blir trött när han har fått vara med farmor på äventyr hela eftermiddagen ;)

Imorgon ska Emil på dagis 9-14 så jag ska passa på att storstäda lägenheten när han inte är och förstör! ;) Sen ska jag även hinna med att åka och köpa ett vind/vatten ställ med mamma. Det blir nog bra! :) By the way; Idag fick jag även reda på att ett barn på Emils dagis (tack och lov inte på hans avdelning, men det spelar nog ingen roll egentligen!) har fått svininfluensan! Förhoppningsvis är det bara rykten och att det är en vanlig men stark förkylning, men man vet ju aldrig. Usch!

Nu säger jag Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0