Somna bakom ratten. INTE BRA!

Gokväll.

Dagens städning flöt på väldigt fint. Var helt klar då klockan var strax efter tolv. Egentligen hade jag säkerligen varit klar minst 30 minuter tidigare om det inte hade varit för att jag och Elina surrade i telefonen i lite mer än en halv timma! (Ja Elina, jag skyller ALLT på dig. Hehe! ;)

Nåväl.. Efter städningen for jag och köpte varsin macka + dryck till mig och Patrik som vi åt till lunch och efter det knallade jag och Ebbs till dagis. Där möttes jag av en trött och grinig Emil som inte alls var på bra humör! Han hade sovit alldelens för lite, men men.. ibland händer ju sånt också.  Vi gick hem och åt mellis och efter det slängde jag mig i en snabb dusch så jag såg ut som en människa igen! :)

På tal om rubriken så tror jag fanimig att jag slocknade i bilen idag är jag for till jobbet. Men endast i några hundradelar! För huxflux var jag på väg att köra av vägen och sikta in mig på trottoaren men som tur var han jag reagera så jag hamnade i rätt kär riktning igen. Läskigt sånt där! Hädanefter ska jag enbart köra med iskall luft i iblen så jag omöjligt kommer kunna somna! Haha.

Nu är jag äntligen hemma. Eller ja, för ett litet tag sen. Har iallafall bäddat rent i sängen och plockat lite. (Ovanligt va?!) Nu tänkte jag sätta mig och räkna lite på räkningarna så jag vet hur mycket (LÄS; Lite!!) vi har att röra oss med.

Godnatt.

Kommentarer
Postat av: tess

ta det nu lugnt efter vägarna lillen=)

2009-10-22 @ 17:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0