Nu ligger jag i minsann!

Godkväll.

Dagen var lugn och skön. Fastän Emil vaknade och skrek till så fortsatte han sova sen (tur det!). Han sov ända till halv två, så två timmar vart det. Superbra! :) Själv satt jag bara i soffan och kände lugnet och dippade mina morötter ;) Tyvärr så är dippen slut nu! Då plutt hade vaknat så fick han lite mellis och sen tog vi oss en promenad i kylan med Ebbs. Gick förbi vattnet, genom skogen och så till mamma och pappa och hämtade posten.

Väl hemma så vart det bara att plocka undan lite och sen sätta sig i bilen och köra till Boden. (Jobbet ligger där för dom som inte visste det!) Kvällen har varit grymt jävla seg alltså, har inte alls gått bra idag! :( Nåväl, bättre lycka imorgon förhoppningsvis?!

Och nu till min rubrik.. Vill hemskt gärna ha ett heltidsjobb på dagitd här i Luleå. Så igår sökte jag ett jobb jag hittade och även idag sökte jag ett också! Hoppas verkligen att det jobb jag sökte igår hör av sig, det hade varit nå! ;) Jag vet, jag ska inte ha så stora förhoppningar, men lite måste man ju få ha?! ;) Det hade varit guld värt iallafall.

Nu tänkte jag börja dra mig mot sängen (men först måste jag ta en rök och sen borsta tänderna) så jag orkar upp imorgon. Morgondagens planer är inte så många. Emil ska iallafall till dagis lite tidigare imorgon eftersom jag har bilbesiktning 8.40 (Jag hoppas verkligen att bilen går igenom, den måste det!). Och efter den så ska jag och handla lite, men sen är det inget planerat. (Förutom att diska, plocka och damsuga. Men vi ser ju om det blir gjort! :P)

Just ja. Sova var det ju! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0