Finally Friday!

Godmorgon gott folk.

Gårdagen vart lugn och skön. Jag gick inte och la mig igår när jag kom hem, kändes så meningslöst, så jag han få allt gjort på förmiddagen. Så himla skönt! :) Plockade, diskade, gick ut med hunden och handlade.  Då klockan var tolv hade jag gjort allt jag skulle så då satte jag mig i soffan och tog det lugnt. Åt lite godis och drack cola! ;)

Hämtade sen plutt på dagis och innan jobbet så skjutsade jag alla till farmor Anki. På jobbet gick det bra. Iallafall så bra som det kan gå, nästan. Jag var nöjd!

Idag fick jag sova till halv åtta! Vilken lyx va?! ;D Då jag klev upp så gick Patrik och la sig igen, haha :) Har nyss tagit fram köttfärs på tining så lite närmare lunch tid tänkte jag koka ihop chili con carne och ris som jag och Emil kan smaska i oss till lunch! Sen blir det att rejsa till jobbet, börjar nämligen klockan tolv idag! Men rätt skönt för jag är hemma just innan halv sju också, så jag hinner mysa och säga godnatt till världens bästa Emil! ;) Ikväll blir det lugna puckar. Sitta i soffan och slöa.

Nu gör Emil något bus hör jag!

Kommentarer
Postat av: maria

han är bara två dagar på bil&däck. någon var sjuk och du vet, alla ska byta till vinterdäck ;) så det var ganska så fullt upp!

2009-10-09 @ 09:31:18
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/
Postat av: Nath

Kanske du är sugen att ses och gå en runda på stan till veckan?

Nova har ju varit sjuk hela veckan så hon har varit hemma från dagis, men på måndag ska hon dit ungen :)

2009-10-09 @ 13:37:42
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0