Trött, tröttare, tröttast!

Gårdagen bjöd på Leos, så jag slänger in några bilder därifrån. Kameran dog nästan på en gång vi kom till så det blev absolut inte nå många bilder. Men nån blev det iallafall :)


Min plutt.


Bus Vincent :)


Emil i lilla rutschkanan


Emil och cykeln :)


Emil och dom läskiga bollarna! (Han var inte superförtjust i bollarna, nej)

Kan ju även ta och berätta att denna natt inte alls har varit särskilt rolig! Som förra natten så vaknade Emil och Patrik lyfte in honom till vårat sovrum. Klockan tre inatt så vaknar jag av att Emil kommer och ger mig fjärrkontrollen till tvn. Då har han alltså varit ut i vardagsrummet utan att jag vaknat av det, haha. Nåväl.. Jag gick upp och gjorde välling åt honom i förhoppningar om att han skulle somna om. Tror ni han gjorde det? Nej! Och än så länge har han inte heller somnat om så här är det full rulle. Vi låg väl i sängen till halv sex och då gav jag upp! Puuuh. Imorgon är det fan i mig Patrik som kliver upp med honom!

Dagen idag vet jag inte alls hur den kommer se ut? Funderar iallafall starkt på att vila då Emil gör det, för jag känner mig mer död än levande! :/ Tvättstugan har jag ikväll också, men förhoppningsvis är den ledig redan nu på dagen så jag får det bortgjort! Kvällen kommer kanske att spenderas i Rutvik och se film. Vi får se hur det blir med den saken. You never know! ;)

Nu ska jag däcka någon annanstans än vid datorn. Men först slänger jag in några bilder sen tidigare. Bara för att! :)


Min min min :)


Någon som sitter och tjurar kanske? Haha :P


Plutt med EMIL tröjan på :)


Emil ser på Bolibompa!

Godnatt, typ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0