Snart är det slut!

Godkväll.

Som jag skrev tidigare så skulle min dag mest troligt spenderas hemma, och visst gjorde den det. Till en viss del iosf. Tog iallafall tag i disken så det såg någorlunda ut här hemma. Sen drog jag med mig Ebba ut på en liten promenad för att sen komma in fort igen. For på Maxi och handlade lite och sen hem igen. Packade in varorna, kände lugnet i några minuter och gick sedan mot dagis..

Blev lite snöbus med Ebba på fotbollsplanen innan vi gick in och hämtade Emil för vi var där relativt tidigt. Men Ebbs var då nöjd! :) Knatade hemåt där jag slängde i mig lite käk och Emil knaprade på en kaka. Gott ;)

Idag åkte även Lotta med mig till jobbet, trevligt med sällskap. Och BRA med sällskap också så att jag inte somnar i bilen. För nu är det nämligen så att jag faktiskt somnade i bilen igår igen vilket resulterade i att jag körde in i en sån där lite grövre gren som brukar vara efter vägkanterna på vissa ställen. Men som tur var så hände ingenting, den här gången! Nu måste jag se till att hålla mig vaken. Lotta åker med mig imorgon också, tur det :)

Nu har jag hunnit plocka här hemma, äta en kvällsmacka och nöta internet. Så nu ät det dags för att sova.
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0