Lugnt idag.

Gokväll.

Vart en lugn dag idag.. Upp steg vi klockan sju. Gjorde alla morgonbestyr och for sedan till dagis. Väl hemma vart det datanötande, frukostätande och en massa telefonsurr ;) Halv tolv for jag till Anne och socialiserade lite. Tanken var att hon skulle klippa min lugg, men jag orkade inte med det. Inte idag, det kändes jobbigt! Haha :) Så vi fikade och surrade istället, mycket roligare om inte annat ;)

Klockan ett gick vi ut, jag och Ebba. Tog en promenad till dagis och hämtade hem plutten! Go och glad kexchoklad ;) Tror han hade lyckats slå lill näsan igen för den var lite röd och svullen, jättegullig var han! :P Hemma blev det bara gnäll och skrik från Emils sida (Okej, jag erkänner, även lite från min sida!) för jag hade nämligen glömt Lokes födelsedagspresent framme som jag såklart inte hade slagit in. Ooops! Nåväl, det slutade bra då jag mutade barnet med en kaka.

På jobbet har det gått bra! Tyvärr så hade vi fel på linjen så det var väldigt lite svar (enbart tysta samtal) men procenten såg däremot bättre ut! Och idag lyckades jag sälja min första telefon. Yey! ;) Brabra. Och nu så har jag helg, underbart skönt! :) Iallafall till på Söndag.

Imorgon blir det nog mest bara mys och bus på förmiddagen för min och Emils del. Efter han har vilat så ska vi mest troligt till Anne och Kevin för att baka pepparkakor! :) Det ska bli roligt. Och gott! ;) På kvällen hoppas jag på middag hos mamma och pappa. Jag tänkte ringa och bjuda in oss imorgon iallafall, haha! Om dom nu ska äta hemma, men det hoppas vi på ;)

Godnatt och sov gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0