Long time..

Gokväll.

Gårdagen var det jobb hela dagen lång, nästan. Efter jobbet for jag direkt till Anne där hon och Suzie var. Surrade ett litet tag och for sen på Ica Maxi och handlade lite gott ;) Satt i soffan hela kvällen och bara tog det lugnt. Underbart skönt :)

Idag fick jag sovmorgon till klockan nio av Patrik och Emil. Väldigt uppskattat :) Klockan tio befann vi oss utanför Leos lekland (Även Patrik var med, det ni! ;) där vi mötte upp Jenny och Jonna + barnen såklart :) Busade på i lite mer än en timma och sen åt vi alla lunch. Efter det så blev det hemfärd så Emil fick sin vila.. Själv så tog jag tag i det stora stygga diskberget och efter det tog jag mig en skogspromenad med Ebba! :)

På jobbet gick det relativt bra. Sålde iallafall TVÅ telefoner idag. Bra jobbat Lisa! ;) Sen jag kom hem och jag tryckt i mig lite mat + godis, surrat i telefonen och nu sitter jag här. Alldelens strax ska jag göra nånting som säkert ingen annan brukar göra den här tiden. Jag ska nämligen städa badrummet, haha! :) Vill få det gjort idag så jag slipper tänka på det imorgon då jag ska storstäda lägenheten medans Emil är på dagis.

Och imorgon ska vi även på kalas. Kevin blir stora pojken och fyller hela 2 år! Ojsan hoppsan vad alla barn börjar bli stora nu, bästa att skaffa sig lite fler snart? ;)

Bjuder på några bilder från dagen :)



Godnatt :)

Kommentarer
Postat av: karin j

kul med leos lekland, Emil har bivit så stor!

2009-12-01 @ 10:51:03
URL: http://karrrin.blogg.se/
Postat av: jonna

åhh vilka bilder! va en najs dag! mer av det:)

2009-12-01 @ 15:19:31
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0