Emil är en nattsuddare!

Är det någon mer än mig som har barn som är morgon (eller enligt mig är det natt såklart) pigga?! Idag klev han Emil upp 04.20 och skulle minsann INTE somna om! Han fick välling i våran säng men sen var det full rulle, så det var bara att dra mig upp! Puuh.

Provade lägga honom igen halv sex och han var tyst och lugn och lekte i sängen fram till klockan sex men sen skulle han upp. Det vart väääärldens grin och skrik kalas! Nåja, inte mycket jag kan göra åt saken tyvärr! Vi han iallafall med en hel del på förmiddagen: Gjorde pannkaks smet, tog oss en promenad med Ebba och lekte lite ute,  sen in för att laga mat och sen äta maten. Gott var det! ;)  Nu ligger Emil däckad i sängen och tacka fan för det! Han har ju varit vaken sen 04.20 så det hade varit väldigt konstigt om han INTE hade somnat. Får se då hur länge han sover?!

När plutt har vaknat hade jag funderingar på att ta en promenad till gränderna och tillbaka. Lite miljöombyte skadar ju inte! ;) Men vi får se.. Och ikväll är vi barnfria, får se vad som händer då. Jag kanske har en plan för kvällen, men det är inte riktigt bestämt ännu :)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Kanske du skulle prova att han fick sova mindre om dagen att han sov lite till på morgonen. Det har funkat för mina.

2009-11-13 @ 16:17:48
URL: http://jennielonnberg.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0