Äntligen lite ljusare!

Godafton.

Gårdagen blev precis som jag hade tänkt mig. Jag och Ebba gick ut i skogen i 45 minuter så hon fick springa av sig. Lycklig hund! :) Sen tog jag mig en dusch för att sedan brumma till Ersnäs. Gud så söt lilla Emmy är, jätteliten och gullig! :) Emil ville pussa på henne, såg jättekul ut ;) Vi surrade och fikade ett tag och sen for vi hemmåt. Parkerade bara bilen här hemma och så gick vi till mamma och pappa och åt middag. Kycklinggryta med ris, jättegott :) 2 cider bjöd dom även på, peppar peppar!! Haha. Dom brukar alltid bjuda på vin eller öl men glömmer alltid bort att jag inte dricker det, (eller så har dom inte hunnit på bolaget) så jag blir oftast utan. Men inte igår ;)

Väl hemma slängde jag Emil i säng på en gång och klockan nio kom Suzie hit upp så vi drack varsina cider/öl och satt och surrade till klockan tolv. Jätte trevligt var det! :) Tror jag somnade kring ett tiden, men dessvärre så blev det ingen långvarig sömn..

Emil vaknade kvart i fyra och vägrade att somna om! Jättestora problem har barnet, typ! Han fick välling men när klockan var halv fem gav jag upp, det fanns inte en chans att han skulle somna om! :( Nåväl, jag däremot somnade flera gånger i soffan och varje gång jag vaknade hade han gjort nå bus, men absolut inget som var särskilt speciellt egentligen, tur det! Halv åtta fick han äta smörgås och klockan åtta provade jag att lägga honom igen. Och yes, han somnade!! :) Själv så stupade jag på soffan på direkten och vaknade klockan tio. Mycket piggare! Emil sov vidare till närmare halv tolv så han sov ca 3 timmar, bra jobbat! :)

Han fick i sig lunch på en gång och sen knallade vi ut i snön. Oj så han gillade det!! :) Vi var ute till halv två men när vi väl kom in så ringde Henrik (grannen) och sa att vi fick komma på kalas om vi ville för Kate fyller 2 år imorgon. Så det var bara att dra på oss jackorna och knalla över! :) Vi surrade och fikade och barnen gjorde detsamma, haha. Fyra var vi hemma igen så då åt vi en jätteenkel middag, den var så pass enkel så jag skriver inte ens vad det var för något. HAHA! Sen gick jag till tvättstugan och sen gick vi alla ut på en promenad. Slängde Emil i säng redan kvart över sex och han somnade bara efter ett litet tag. Bra! Själv så har jag varit på Maxi och handlat lite och nyss åt jag och Patrik korv med bröd till middag, vilken lyxmåltid va? ;) Men gott var det då!

Imorgon är det jobb som står på schemat, 13-19. Skönt att jag kommer hem i någorlunda bra tid iallafall. Jag missar iallafall ingen film som brukar börja nio! :)

Nu ska jag slänga mig på soffan och bara dega. Imorgon är det Patrik som går upp med Emil. Skönt! ;)

Kommentarer
Postat av: Tina

Ska vi följa varandras bloggar via bloglovin? (:

2009-11-07 @ 22:35:31
URL: http://thesister.blogg.se/
Postat av: jonna

tack babe:) vi måste ju höras snart:)

2009-11-07 @ 23:29:56
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0