Tigerhuvud

Gårdagen bjöd på fint väder igen. Kunde inte ha blivit bättre :) Efter Emils lunch så tog vi oss allihopa (inklusive Patrik! :P) en promenad till storheden. Där slutade vi vara duktiga och åt en gooood lunch på korvgubben! ;) Medans vi satt och åt fick en kille vid kassan ett epilepsianfall och flög i asfalten. Hans mamma var med och allting slutade bra men det var ruskigt obehagligt! :( Sen knallade vi hem.

Emil somnade i vagnen på väg hem så jag stannade ute på gården och försökte bli brun :P Satt ute tills plutt vaknade och då gick vi in och åt mellis, banan och vatten :) Låter som värsta fängelsematen, haha. Sen gick vi ut igen för det var ju så himla bra väder. Hängde här ute på gården en stund och sen gick vi till mamma och pappa där det bjöds på kycklig, ris och currysås! Mm ;) Även Patrik och Ebba joinade oss. Strax efter fem gick vi hem igen och jag och Emil stannade till i lekparken och gungade ett tag. Han började bli så trött så jag ville underhålla han så mycket som möjligt :) Efter ett tag gick vi in och då fick han bada, jättekul :D Kvart i sju var det knäpptyst, han slockna på stört!

Jag brummade vidare till Jenny som så snällt skulle slinga mitt hår. När jag kom dit var det inte bara jag som var där utan även Emelie, Elin och Jens. Skit trevligt var det :) Emelie och Jenny fixade mitt hår och Jenny klippte Elins lugg. Värsta frisörkvällen ;) Jag har fortfarande inte vant mig vid en massa slingor så jag tycker jag ser helbäng ut, haha! Men jag vänjer mig, är bara så ovan att vara såhär jätteljus i håret :) Var hemma till elva, tog ut Ebba och sen blev det sängen. Var supertrött.

Idag klev vi upp alldeles för tidigt enligt mig. Jag var såååå trött när Emil vaknade. Men det var bara att pallra sig upp! Idag vet jag inte alls vad som händer och sker. Funderar på att ta en städdag (Som jag sagt nu ett x antal gånger) eftersom vädret absolut inte ser ut att vara på topp! Vi får se :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0