Stressig MEN underbar dag!

Puuh säger jag. Äntligen kväll och lugn och ro, haha ;) Morgonen började ju som det gjorde.. Städade utav fan och ändå tog det en sån jäkla tid. Malin kom vid halv ett ungefär och då var jag precis klar men allt som heter städa. (Tyvärr inte den äckliga disken, den han jag inte med!) Slängde Emil i säng så han skulle vara pigg och glad då småfolket (och dom stora såklart) kom. Jag själv slängde mig i en snabb dusch och Malin fixade grädden till tårtan :) Så vi han precis bli klar med allt ståhej innan Marie och Vince kom :)

Har varit en jättetrevlig dag med fika och vänner. Dom som var här idag var Malin, Marie&Vincent, Jonna&Ellen+Edwin, Anne&Kevin och sist men inte minst Suzie, Magnus och Rasmus! :) Emil fick jättefina presenter av alla. Han (LÄS; jag) vart supernöjd ;)

Då alla hade åkt så blev det att plocka undan en hel del. Blir mycket stök med en massa barn, hehe! :) Patrik och Ebba kom hem efter ett tag så då brummade jag vidare och hämtade mat, orkade verkligen inte börja laga nån mat. Klockan hade hunnit bli närmare fem. Sen blev det bada för Emils del och hopp i säng, han slockna direkt!! Men inte så konstigt heller när det har varit full rulla hela dagen :)

Själv så känner jag mig helt slutkörd. På tok för lite sömn och full rulle hela dagen. Blir nog en tidig kväll ikväll. Har iallafall städat hela köket så nu glänser det och disken är puts väck! :) Imorgon kommer Jenny och Loke på förmiddagen på fika, dom kunde tyvärr inte komma idag. Men dom är mer än välkomna imorgon :) Sen kanske Nathalie och Nova skulle komma om Nova mådde bättre. Vi får se, vi kan ju alltid hoppas! :) Även Elina och Jossan ska också komma imorgon, efter lunch tid nån gång :) Så det blir folk här imorgon också men det är bara kul :)

Slänger in lite bilder från dagen och sen några dagar tillbaka :)





 

Efter allt kalasande så fick han sig ett dopp innan läggdags. Väldigt uppskattat :)


MysEmil borstar tänderna.


Världens finaste Emil. Mamma älskar dig :D

Kommentarer
Postat av: jonna

haha- tur att mor å dotter e lika bildsköna:)

2009-05-03 @ 22:13:08
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Anne

ja ska väl ändå inte va me ¨på nå bilder passa dig bara haha ska nog rpta fram nå fint här....

2009-05-05 @ 11:43:46
URL: http://annew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0