Solen skiner ännu en dag! :)

Underbara väder! Kan det bli bättre än så här? :)

Emil somnade om imorse strax efter halv nio. Jag somnade också i soffan, var helt jävla slut. Däremot vaknade jag klockan elva av att ungen fortfarande sov?!! Var tvungen att gå in i rummet hans och kolla så han andades och det gjorde han ;) 11.20 vaknade plutt så han skrapade ihop mer än 2 ½ timmar. Rekord!

Efter lunchen knallade vi ut och lekte på gräset här utanför. Suzie och Rasmus kom också och gjorde oss sällskap. Vi gick till lekparken en sväng och sen hem till dom där barnen fick banan (och glass ;) och vi åt glass. Gott! ;) Stannade inte alltför länge, Ebbs behövde sig en promenad. Strax efter två gick jag, Emil och Ebbs ut. Blev en promenad till Rimi där jag köpte mig en dricka och sen hem igen. Ebba blev slut efter det, det var ju tokvarmt! Väl hemma var Emil grinig så vi gick in och han somnade på stört. Jag satte mig och pressade lite ute på balkongen, jättevarmt och skönt ;)

Klockan fyra väckte jag Emil, han måste ju kunna sova ikväll. Han fick middag i magen och sen gick vi ut igen. Satt ute med grannarna och surrade och fikade. Jättekul med en massa trevliga grannar, alla hänger ihop gamla som unga och fikar och myser i värmen :) Emil var gode nöjd av att fara runt i gräset och leka med en massa pinnar och allt han nu hittade :) Klockan sex hämtade vi Ebba och gick en runda med henne. Sen städade vi lite och sen sängen för Emil. Tänkte han skulle slockna fort eftersom vi varit ute hela dagen men jag hör att han fortfarande är vaken. (Jag la han klockan sju) Nåja, han somnar nog snart :)

Själv så måste jag diska, usch!


Emil och mamma myser! :)

Grabbarna grus och Tjock Suzie, hehe ;D


Emil i rutschkanan! (Stavas det så?)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Jag beställde den på tisdag eftermiddag och fick den på fredagen samma vecka! Hade sms-avi och det är ju bäst! Leveranstiden är ca 1 vecka skrev dom när jag frågade innan jag beställde min så ja det går snabbt! =)

2009-05-18 @ 22:09:15
URL: http://tingelingela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0