Fredag morgon

Blev ingen uppdatering igår, det hans inte med.

Jag hade totalt fel om gårdagen gällande vädret. Såg ut att bli skitväder och det var skitväder då jag skrev, men under dagen och eftermiddagen sprack det upp ordentligt så på kvällen hade vi ingamoln alls :D Däremot så var det inte varma vindpustar men whatever, vi hade ju sol iallafall :)

Blev att åka till stan iallafall. Fick med mig Anne så jag slapp åka själv :) Emil fick ju pengar av min farmor och farfar så det blev lite kläder till honom. Han fick en mössa, två kepsar, t-shirt+shorts och en munkjacka. Han kommer bli så snygg ;) Bilder kommer sen. Var väl hemma strax före tre så då knallade vi ut med Ebbs och sen in för att äta middag. Gjorde lasagne lite senare men var inte alls sugen på det så jag frös in allt istället, haha :) Åt nå rester jag hade i kylen istället. Nåja.. blev ju två portioner till Emil som jag frös in, plus två stora portioner :) Pappa kom hit och busade med Emil ett tag så då passade jag på att ta Ebba på en snabb rastning vid halv sju. Sen blev det nattinatti för Emils del. Han somnade snabbt :)

Blev en lugn väll för mig. Kom i säng till elva så inte alldelens för sent. Men ändå var jag så sjukt trött imorse, jag fattar inte! Jajja.. Idag då? Blir att vara hemma på förmiddagen, måste ut med Ebbs på morgon kissen så jag tar den efter Emil har vaknat ur sin lilla vila som han brukar ta nu på morgonen. Patrik är inte hemma så Emil måste med ut, jobbigt! Sen ska vi leka och ta oss ett bad (Emil badar och jag duschar ;) så vi är rena och fina för sen strax efter två tänkte vi fara till Elina och Jossan i Pite för att hälsa på :) Och det är ju en bt dit så vi kommer nog stanna hela kvällen tills Emil ska sova, det blir enklast så :)  Det blir nog bra.

Nu ska jag ta mig min morgonrök och sen leka med Emil, han börjar bli sur. Ett rastlöst litet barn, det är vad jag har! :) På tal om Emil så är han jätteduktig på att gå nu. Nu går han mest hela tiden!! :) Efter kalaset vi hade i Söndags så har han gått hur mycket som helst. Han härmar Kevin och Ellen, är helt hundra på det :D Min duktiga kille! :)

Emils kläder..
Han kommer bli så snygg! ;)

Dagens bild? (Den är inte tagen idag men skitsamma! ;)

Haha! ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Lika mycket sär är han för det. :D Sötungen!

2009-05-08 @ 07:58:08
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till william

Va sööt och fina kläder! =)

2009-05-08 @ 19:50:16
URL: http://emenita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0