Sliskig dag!

Så var det Söndag kväll, slutet av veckan. Dagen har spenderats hemma och jag har då minsann städat och tvättat så det står härliga till. (Nja, så härligt har det inte varit) Har damtorkat, bytt sängkläder i bägge sängarna, diskat, (förutom efter middagen, det tar jag imorgon) damsugit och skurat! Så nu är det rent och fint. Iallafall tills imorgon, haha ;) Och den där jävla tvätten, fiii fan vad det var mycket tvätt. Tog mellan 12-17 att tvätta (och såklart torka) upp allt. Men nu är det gjort. Får vika in allt i skåpen imorgon för det orkar jag då verkligen inte nu ikväll.

Annars så har vi inte gjort alltför mycket. Var på Maxi och handlade en sväng och sen for vi till Sunderbyn och tog en promenad runt där. Så less på att gå här, blir ju samma svängar hela tiden. Kul med lite miljöombyte. Inte bara för våran del utan även för Ebbas! :) Till middag blev det fläskfilé, klyftpotatis och sås. Gött :)

Emil har varit snäll mest hela dagen! Lite grinig nu på kvällskvisten men det är man van vid. Då börjar han bli trött min lille gris ;) Han har fått bada idag, så han ren och fin nu :) Tycker själv om att gå och lägga mig nyduschad i en renbäddad säng så varför ska inte Emil få det lika mysigt, hehe ;)

Idag är det min godisdag. Så vi köpte en 2liters cola, ostbågar och plock godis. Kan ju inte säga annat än jag känner mig fetare än fetast! Usch vad äckligt, haha! Hade kunnat skippa allt slisk förutom colan såklart ;) Den var supergod, speciellt då jag inte druckit cola sen förra Söndagen. Men nu får jag vänta en vecka till. Inte för att det gör mig nå. Haft jättedåligt samvete idag då jag ätit godis och dylikt och det är då inte likt mig. Inte när det blir så sällan. Men men.. Nya friska tag imorgon för då är det en ny vecka med en massa träning! (om jag så måste åka själv) Ska försöka ta mig iväg 3 kvällar i veckan, det ska jag väl klara av?!

Nä, nu ska jag se klart på The Unit.

Kommentarer
Postat av: Lisa

haha ja ABSOLUT min sköna böna:P

2009-03-15 @ 23:17:04
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0